Thursday, 6 October 2011

Sign Up untuk mendapatkan Feedback mengenai Kelab Jutawan

Thursday, 6 October 2011
Hi, apa khabar semua dan saya harapkan agar anda semua berada dalam keadaan yang sihat dan sentiasa terus maju kepada Visi Hidup anda. Okey, disini saya ingin membalas email-email anda kerana saya mendapat banyak email mengenai bagaimana untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang Kelab Jutawan ini dan tidak kurang hebat juga ramainya ahli-ahli yang ingin mendaftar terus dalam Kelab Jutawan. Sebelum berbuat demikian, anda seharusnya Sign Up terlebih dahulu untuk mendapat feedback mengenai Kelab jutawan dan justeru itu mengaktifkan account anda sehinggalah menjadi ahli yang berbayar.

Anda semua pasti telah melihat banner yang seperti ini bukan.....:pKlik pada banner tersebut dan anda akan terus kepada Page Kelab Jutawan seperti yang saya tunjukkan di bawah ini:Sila pastikan anda memahami kandungan laman web tersebut dan pastikan anda benar-benar berminat untuk menyertai ataupun ingin mengetahui dengan lebih lanjut mengenai Kelab Jutawan ini. Scroll ke bawah sehingga anda menemukan signup form seperti di bawah ini. 


Jangan malu-malu dan isikan Nama beserta Email anda..pastikan Email yang anda masukkan itu benar-benar aktif dan setelah itu, anda akan dipaparkan paparan seperti dibawah ini.


TUNGGU, belum selesai lagi..sila pergi ke Email Account anda dan pastikan anda menemukan seperti yang dipaparkan dibawah ini..
*klik pada image untuk pembesaran


Buka email tersebut dan aktifkan account anda untuk Kelab Jutawan dengan "Confirm your subscription"


TAHNIAH!!..anda semakin hampir...Sekiranya anda sudah bersedia untuk menjadi ahli berbayar bagi Kelab Jutawan ini..TAHNIAH..

p/s: Admin kami akan update via email kepada anda mengenai Kelab Jutawan ini..Harap Maklum.4 comments:

woldbiznew

sangat bagus,kerana ramai lagi yg masih blum memahami cara nak sign up melalui kelab jutawan ni,ia benar2 dapat membantu...TQ..

Wala Team

Harap ini dapat membantu mereka la untuk signup..huhu..

ahli KJ

huhu.. akk x terfikir lak nk buat entry cmni bila ramai yg tya nk sign up cmne..huhu...

nampaknya kna buat cmni jg lah...x pyh nk tiap kali org tya,nak kna msg..huhu... bg je link blog kita..

tq for sharing..:)

mg trus success!!

Wala Team

haha..sekadar bagi idea untuk berkongsi bersama..huhu..have a great day

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger TemplatesBlogger Blog Templates;